Achilles verliest van Jong Sparta

Achilles verliest van Jong Sparta

GROESBEEK – Achilles '29 probeerde zaterdagavond probeerde Achilles ’29 de negatieve reeks van nederlagen te doorbreken. De teller stond voor aanvang van het duel tegen Jong Sparta op 7. Achilles ’29 moest het tij op eigen veld dus zien te keren, met Arno Arts als nieuwe oefenmeester.

Na 7 minuten 0-2 

Dat het moeilijk zou gaan worden was binnen de eerste paar minuten al duidelijk. Door twee doelpunten van Halil Dervisoglu stond het na zeven minuten al 0-2. Nadat Achilles ’29 twee goede kansen niet wist te verzilveren, maakte Lorenzo Soares Fonseca er na een halfuur spelen 0-3 van. De wedstrijd was daarmee eigenlijk al wel beslist, maar er moest nog één helft gespeeld worden.

Hekkensluiter

In het tweede bedrijf had de uitploeg opnieuw niet lang nodig om tot scoren te komen. Ayoub Boukhari tekende in de 51e minuut de 0-4 aan. Achilles ’29 gaf de score uiteindelijk nog wel een draaglijker aanzien. Via treffers van Niels Willems en Alexander Jankovic werd het 2-4. Daarmee is de 8e nederlaag op rij een feit voor de Groesbeekse equipe.

De witzwarten blijven hekkensluiter in de Tweede Divisie.

via mediapartner DeGroesbeek

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}