Achilles verliest wederom

Achilles verliest wederom

TIEL – Achilles '29 verloor dit weekend voor de dertiende keer op rij, dit maal van tegenstander TEC. De Groesbekers zijn daarmee in een uitzichtloze situatie beland.

Achilles ’29 heeft al twaalfmaal op rij verloren en hoopte zaterdagmiddag op wat punten tegen directe degradatieconcurrent TEC uit Tiel. Echter stond Achilles ’29 ook in dit duel na 90 minuten met lege handen.

TEC had betere van spel

Robby Holder opende vanaf de stip de score. Dat deed hij in de 17e minuut, na hands van een Achilles ’29-speler in het strafschopgebied. Enkele minuten later werd de voorsprong van de thuisploeg door Randel Shakison verdubbeld, na een fout in de Groesbeekse defensie. TEC had het betere van het spel, maar een grotere marge voor rust zat er niet in.

Eigen doel

Binnen tien minuten na de thee kwam TEC verdiend op een 3-0 voorsprong. Doelpuntenmaker was Serhat Koç, op aangeven van Shakison. Het werd nog pijnlijker voor Achilles ’29. Een terugspeelbal van Achilles ’29-speler Jesse Edge leidde de 4-0 voor TEC in: de bal rolde in het eigen doel. Het bleef zaterdagmiddag bij de vier Tielse doelpunten.

Achilles ’29 heeft als hekkensluiter van de Tweede Divisie nog negen duels om degradatie af te wenden. Dat lijkt met een achterstand van meer dan 10 punten een schier onmogelijke opgave.

via mediapartner DeGroesbeek.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}