Halve finale in zicht voor Ahoud Devils

Halve finale in zicht voor Ahoud Devils

De ontknoping nadert voor de Ahoud Devils in de BeneLeague. Met nog twee wedstrijden te gaan, waarvan één thuis, kan de club derde worden van de Nederlandse ploegen en zo een plek bemachtigen in de halve finale van de final four.

Twee punten voldoende

Zodra Devils vrijdag de thuiswedstrijd tegen Antwerpse Phantoms wint, is de derde plek veilig gesteld, en mogen de Nijmegenaren zich opmaken voor de halve finale tegen Unis Flyers Heerenveen. Tegen Den Haag werd nog met 0-8 verloren, en in Luik met 8-5, maar in de laatste wedstrijd werd wel overtuigend gewonnen van Den Bosch (5-0).  In de komende wedstrijd zijn twee punten voldoende om zich van de 3e plek te verzekeren.

"Voordeel voor ons"

"Aanstaande vrijdag is een belangrijke wedstrijd voor ons. In Antwerpen hebben we uit vrij makkelijk gewonnen, maar we staan natuurlijk voor komende wedstrijd op scherp. Als wij derde worden onder de Nederlandse ploegen, komen wij in de halve finale uit tegen Heereveen. Die zijn momenteel niet in topvorm en daar kunnen wij ons voordeel uit halen," aldus Wesley Hendriks, verdediger van Devils.

Generale repetitie

Devils ontvangt vrijdagavond om 20.30 in eigen huis de Phantoms, die terug te vinden zijn op de 10e plaats van de BeneLeagua. De vorige wedstrijd werd met 1-4 gewonnen. Direct de dag erna, spelen ze de laatste competitiewedstrijd tegen Heerenveen, wat wellicht een generale repetitie kan worden voor de halve finale in de Final Four.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}