Bibliotheek Beek-Ubbergen sluit in juli tijdelijk deuren

Bibliotheek Beek-Ubbergen sluit in juli tijdelijk deuren

BEEK – De bibliotheek van Beek-Ubbergen is de tweede helft van juli gesloten vanwege een verbouwing. De bibliotheek verhuist in het Kulturhus van de eerste verdieping naar de begane grond. Dat heeft de overkoepelende Bibliotheek Gelderland-Zuid woensdag bekendgemaakt.

De sluiting gaat maandag 15 juli in en duurt tot en met zondag 28 juli. De vernieuwde bibliotheek opent op maandag 29 juli weer de deuren. De nieuwe bibliotheek krijgt een open uitstraling. Zo komt er een ‘leesbar’ waar bezoekers met een kopje koffie rustig kunnen lezen. Ook is er een ‘boekenbos’ voor de jeugd.

Bibliotheek ook ’s avonds geopend

De bieb is voor het publiek toegankelijk als het Kulturhus is geopend. Dat heeft als voordeel dat de leden van de bibliotheek vaak ook ’s avonds materialen kunnen lenen en weer terugbrengen.

Tijdens de sluiting kan men wel materialen lenen en inleveren bij de andere vestigingen van Bibliotheek Gelderland-Zuid in de regio. Vanwege de zomervakantie zijn de openingstijden van de bieb tussen 6 en 15 juli gewijzigd.

Het is de bedoeling dat de vernieuwde bibliotheek Beek-Ubbergen feestelijk zal worden geopend. De precieze datum en het feestprogramma worden later bekendgemaakt.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}