Driedimensionale voorlichtingsfilm Berg en Dal over aardgasvrij wonen

Driedimensionale voorlichtingsfilm Berg en Dal over aardgasvrij wonen

BERG EN DAL – Inwoners van Berg en Dal kunnen binnenkort door middel van een 3D-film zien en horen hoe zij zelf kleine en goedkope stappen kunnen zetten richting aardgasvrij wonen. Deze driedimensionale voorlichtingsfilm wordt vanaf maandag 25 november tot en met woensdag 27 november vertoond in het zogenoemde huisje “Wijk van de Toekomst”.

Dit huisje wordt vrijdag 22 november in gebruik genomen door wethouder Nelson Verheul. Dit doet hij samen met vertegenwoordigers van lokale bedrijven, woningcorporaties en inwoners.

In de 3D-film komen wijkbewoners aan het woord die al stappen aan het zetten zijn richting aardgasvrij wonen. In de film uiten zij ook hun ideeën en zorgen.

‘Indrukwekkende beleving’

De film wordt vertoond in een huisje in de hal van het gemeentehuis in Groesbeek en wel op liefst acht beeldschermen. De combinatie met een 3D-vertoning zorgt volgens de gemeente voor een indrukwekkende beleving.

Belangstellenden kunnen het huisje ook op vrijdag 22 november bezoeken tussen 16.00 en 17.00 uur. Tussen 25 en 27 november is het huisje geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Inwoners die willen verduurzamen kunnen terecht bij het Loket Duurzaam Wonen Plus, dat elke dinsdag is bemand van 13.30 tot 17.00 uur. Het loket ligt pal naast het huisje.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}