Online kennismaking met Pluryn tijdens Ontdekdezorg Week

Online kennismaking met Pluryn tijdens Ontdekdezorg Week

REGIO – De Ontdekdezorg Week vindt plaats van 22 tot en met 27 maart. Stichting Pluryn doet met 11 locaties mee op internet. De Ontdekdezorg Week ziet er dit jaar door corona anders uit dan andere jaren. Open dagen en rondleidingen in huizen en over terreinen kunnen niet doorgaan.

In plaats daarvan organiseert Pluryn digitale rondleidingen en live Facebook-events via facebook.com/pluryn. Een aantal locaties organiseert daarnaast ook nog andere activiteiten.

Locaties

De locaties van Pluryn die dit jaar meedoen aan de Ontdekdezorg Week bevinden zich in Nijmegen, Groesbeek, Oosterbeek, Almelo, Voorst, Eefde, Beekbergen en Eindhoven. Kijk voor het programma van de locatie in de buurt op ontdekpluryn.nl

De Ontdekdezorg Week is met name bedoeld om mensen te interesseren voor een baan, stage of vrijwilligerswerk in de zorg. Maar ook andere belangstellenden zijn welkom voor een vrijblijvende kennismaking met Pluryn.

Fusie

De Stichting Pluryn ontstond in 2000 uit een fusie tussen Jan Pieter Heije, De Beele, Het Hietveld, de Groesbeekse Tehuizen en De Winckelsteegh. In 2002 fuseerden ook de stichtingen van Werkenrode met de Stichting Pluryn. Deze stichting behandelt en ondersteunt mensen met complexe zorgvragen, met als doel het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving.

Foto: N1

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}