Walter Hamers nieuwe bestuurder Museumpark Orientalis

Walter Hamers nieuwe bestuurder Museumpark Orientalis

HEILIG LANDSTICHTING/NIJMEGEN – Walter Hamers treedt per 1 juli aan als nieuwe bestuurder van Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting. Hamers is bestuurder van woningcorporatie Talis en tevens bestuursvoorzitter van stichting ACBN/Vierdaagsefeesten. Deze laatste functie oefent hij nog uit tot 1 oktober.

Met de benoeming van Walter Hamers completeert de Raad van Toezicht de top van de museumorganisatie nadat op 1 juni Hans Jansen als directeur aantrad.

Hamers is verder nog lid van de raad van advies van RvN@, beweging ter versterking van innovatiekracht in de regio. Daarnaast maakt hij deel uit van de Sustainability Board Nijmegen.

Waardengedreven bestuurder

Hanneke Berben, voorzitter Raad van Toezicht van Orientalis: ‘Met de benoeming van Walter Hamers zijn wij zeer ingenomen. Hij is een waardengedreven bestuurder die werkt met hart en ziel. Wij hebben het volste vertrouwen dat Walter Hamers samen met de directeur en de medewerkers vorm gaat geven aan een mooie toekomst voor het Museumpark Orientalis.’ Walter Hamers: ‘Cultuur brengt kleur aan het leven. Ik vind dat iedereen dat moet kunnen beleven in dit landschapspark met deze unieke combinatie van gebouwen en verhalen. Het Toekomstplan overtuigde me.’

Lees ook:

'RUIMTE ZAT IN ORIENTALIS VOOR EEN VEILIG DAGJE UIT'

ORIENTALIS IN RUIM 100 JAAR VAN DEVOTIEPARK NAAR OPENLUCHTMUSEUM

MEER RELIGIES IN MUSEUMPARK ORIENTALIS

ARGOS: ‘WANBELEID BIJ ORIENTALIS’

NIEUWE TOEKOMST VOOR ORIENTALIS

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}