Avondvierdaagse vanuit huis

Avondvierdaagse vanuit huis

REGIO – Net als vorige jaar gaat de avondvierdaagse door het coronavirus niet in de gebruikelijke vorm door. Wandelaars kunnen ook dit jaar weer meedoen aan de ‘Home Edition’, ze kunnen verschillende routes lopen van 2,5, 5 of 10 kilometer. Door deze versie van de vierdaagse, die georganiseerd wordt door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), kan iedereen in Nederland zijn eigen avondvierdaagse lopen.

Je loopt dus niet in hele grote groepen tegelijk, maar alleen met een vriendje, sportmaatjes of met het gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de hele periode tussen 29 maart en 30 juni 2021, maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Als je je hebt ingeschreven voor de Avond4daagse krijg je via de eRoutes app iedere dag drie verschillende routes in de afstand die je zelf kiest, die je kan lopen in de omgeving waar je woont. Na het lopen van vier dagen krijg je een officiële Avond4daagse medaille opgestuurd.

Sponsorloop

Dit jaar kan je een sponsorloop starten voor ReumaNederland tijdens de avondvierdaagse. Je kan je als loper dan aanmelden om geld in te zamelen voor ReumaNederland, als je bent aangemeld kun je een link waarin je vraagt of men je wil sponsoren, delen met mensen tijdens het lopen van de avondvierdaagse.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}