Beuningen maakt zich op voor veertiende Kunstroute

Beuningen maakt zich op voor veertiende Kunstroute

BEUNINGEN – De veertiende editie van de Kunstroute van Beuningen zal dit jaar in het weekend van 21 en 22 september plaats vinden. Ieder jaar tonen amateur- en professionele kunstenaars hun eigen werk. Er is altijd sprake van veelzijdig werk en op sommige locaties is er zelfs live muziek.

Diversiteit

Schilderijen, objecten, fotografie en nog veel meer. Het is allemaal te zien in het weekend van de Kunstroute. Zesentwintig kunstenaars uit de gemeente hebben zich opgegeven. Tussen 12.00 en 17.00 uur is het mogelijk om het werk van deze kunstenaars te bewonderen. De locaties zijn zowel per fiets als auto te bereiken.

De muzikanten van vereniging Speranza zullen in het Molenhuis een optreden verzorgen van 15.00 tot 16.30 uur. Het muziekensemble komt van het kunstencentrum De Stroming uit Wijchen. Sinds 2013 bestaat het ensemble met als hoofddoel om op een ontspannende manier muziek te maken. De groep bestaat uit ongeveer 20 leden, voor een groot gedeelte 40-plus. Ze bespelen o.a. dwarsfluit, violen, tuba trompetten en piano.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}