Burgemeester Beuningen houdt kennismakingsronde met inwoners

Burgemeester Beuningen houdt kennismakingsronde met inwoners

BEUNINGEN – Daphne Bergman is sinds een week officieel de nieuwe burgemeester van Beuningen en maakt daarom een kennismakingsronde in de vier kernen van de gemeente.

Vrijdag 18 januari gaat zij koffiedrinken met de inwoners van Beuningen en Winssen. Dat gebeurt ’s ochtends tussen 10.00 en 12.00 uur in dorpshuis De Lèghe Polder aan de Schoolstraat in Beuningen. In de middag is Bergman van 15.00 tot 17.00 uur aanwezig in ontmoetingscentrum De Paulus aan de Molenstraat in Winssen.

Ongedwongen praatje

Daphne Bergman was het afgelopen jaar al waarnemend burgemeester en heeft inmiddels al met veel inwoners kennisgemaakt. Zij wil de koffiemomenten gebruiken om op een ongedwongen wijze een praatje te maken met de mensen. Bergman wil graag met de mensen van gedachten wisselen over bijzondere plekken in de gemeente, wat er speelt in de omgeving en waarom ze graag in de gemeente Beuningen wonen.

Volgende week vrijdag 25 januari voert de burgemeester in de ochtend gesprekken in Ewijk. Van 10.00 tot 12.00 uur is zij in MFA ’t Hart aan Den Elt. In de middag gaat ze aan de koffie in café/zaal ’t Centrum aan de Pastoor van der Marckstraat in Weurt. Dat vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}