Drie genomineerden voor Beunings Ondernemer van het Jaar

Drie genomineerden voor Beunings Ondernemer van het Jaar

De gemeente Beuningen organiseert dit jaar voor de twaalfde keer de verkiezing voor de Ondernemer van het Jaar van Beuningen. Een onafhankelijk jury heeft op basis van allerlei eisen drie genomineerden gekozen. Wie de winnaar is, wordt woensdag 2 oktober op het business event bij Gasterij de Arend in Winssen bekendgemaakt.

Ondernemer van het jaar

Dit voorjaar deed de gemeente Beuningen een oproep om ondernemers voor te dragen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’. Op basis van criteria als servicegerichtheid, duurzaamheid, vernieuwd vermogen en uitstraling koos een onafhankelijke jury de drie genomineerden. Gerben Dudok en Rob van kessel van vergaderruimte verhuurbedrijf ‘DROOM! Beuningen’, André van Weijers van ‘André Weijers Grond-, Weg- en Waterbouw’ en Ruud Donders van kledingzaak ‘De Zaak van Ruud’ waren de gelukkige. De gemeente bracht hen persoonlijk op de hoogte van hun nominatie.

Het businessevent op 2 oktober start om 19.30 uur. Ondernemers uit de gemeente Beuningen zijn welkom met maximaal twee gasten per bedrijf. Zij kunnen zich aanmelden door te mailen naar ondernemen@beuningen.nl.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}