Gemeente zoekt mooiste foto´s Vierdaagsedoorkomst Beuningen en Weurt

Gemeente zoekt mooiste foto´s Vierdaagsedoorkomst Beuningen en Weurt

BEUNINGEN/WEURT – De gemeente Beuningen roept mensen op om hun mooiste Vierdaagsefoto´s van de doorkomst door Beuningen en Weurt in te sturen. Er is kans op een klein prijsje bij deze fotowedstrijd. De winnaars krijgen ook een plekje op de fotowand in de ontvangsttent in Beuningen bij de doorkomst van de Vierdaagse in (hopelijk) 2021.

Helaas gaat de Nijmeegse Vierdaagse, door het coronavirus, niet door. De gemeente Beuningen wil hier aandacht aan schenken met de fotoactie.

Komkommers uitdelen

'Is uw mooiste herinnering bijvoorbeeld als uw (klein)kinderen komkommers uitdelen aan de wandelaars. Of dat u gezellig met vrienden en familie naar de wandelaars aan het kijken bent? Of dat u staat te dansen met zanger Gene Travis?'. Inwoners worden met deze woorden aangespoord om eens in hun digitale schoenendoos te duiken.

Spelregels

Beuningen vraagt de foto van de mooiste herinnering van de inzender te mailen naar: foto@beuningen.nl. Dit kan tot en met dinsdag 21 juli. Door uw foto te delen geeft u de gemeente Beuningen toestemming om dit beeld gratis te gebruiken voor haar (digitale) publicaties (o.a. website, folders, social media). De gemeente zegt wel altijd te proberen de naam van de fotograaf te benoemen. Geef ook aan waar het beeld is gemaakt.

Lees ook:

DOORKOMSTPLAATSEN BEUNINGEN EN WEURT IN KADER ROZE WOENSDAG

Foto: 4daagse_nl

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}