Vierdaagseorganisatie houdt met alle scenario's rekening

Vierdaagseorganisatie houdt met alle scenario's rekening

NIJMEGEN – Het is nog onzeker of het grootste wandelevenement ter wereld aankomend jaar door kan gaan. De organisatie is nog volop in overleg over hoe en wat er mogelijk is in verband met het coronavirus.

Nadat de editie van 2020 niet officieel doorging maar via een online app van de wandelbond werd gehouden hoopt Jennifer Bus van Stichting De 4DAAGSE “dit jaar op een ‘gewone’ Nijmeegse vierdaagse”. Maar een paar maanden na deze uitspraak in Juli ziet de wereld er een stuk minder uit en zijn we weer terug bij af. 

Beluister hier het hele interview met Jennifer Bus van Stichting De Vierdaagse:

De organisatie bond is nu volop in overleg over verschillende scenario’s om de vierdaagse toch door te kunnen laten gaan . “Normaal gesproken waren we nu evaluatie gesprekken aan het houden met alle organiserende partijen, dan gingen we kijken hoe ging de vorige editie ging en wat kan er beter en anders zou moeten. Maar nu zijn we bezig met kijken tot welke data we alles maximaal kunnen uitstellen. En of het dan nog  mogelijk is om een vierdaagse te organiseren.” aldus Jennifer Bus.

Projectgroep

Er is een projectgroep opgestart die zich richt om alles in kaart te brengen voor de aankomende editie. Aangezien de corona maatregelen, kijken zij wat er wel en wat er niet mogelijk is. En dit brengen zij voor aan de organisatie.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}