Contact met RN7

RN7 wil met radio, televisie en sociale media de inwoners van Nijmegen, het Rijk van Nijmegen, West-Maas en Waal en Overbetuwe informeren over alles wat er zich afspeelt in dat gebied. Nieuws, Cultuur, Educatie, Sport en Voorlichting staan met hoofdletters geschreven en zullen terug te zien zijn in de items en programma's die dagelijks worden geproduceerd. Onder leiding van kundige en ervaren leiding zullen vrijwilligers en stagiairs worden aangestuurd zodat de kwaliteit en onafhankelijke journalistiek is geborgd.

In 2016 maakten de omroepen een start met de samenwerking met de verschillende lokale omroepen in de streek, te weten de Wijchense omroep, GL8 en RTV Totaal. Ook wordt samengewerkt met Omroep Gelderland en dagblad De Gelderlander.

Stichting Waalstad Media is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09165073. RN7 is een werknaam van Stichting Waalstad Media en enkele andere lokale omroepen. Stichting Waalstad Media heeft de Anbi-status. Het Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer (RSIN) is 8172.10.921. N1 is een vrijwilligersorganisatie en kent geen beloningssysteem. Het jaarverslag over 2016 is hier te lezen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}