Ook Theater de Molen in Beuningen krabbelt weer voorzichtig op

Ook Theater de Molen in Beuningen krabbelt weer voorzichtig op

BEUNINGEN – Nadat in maart onverwachts de deuren ineens gesloten bleven vanwege het opkomende coronavirus, begint de kaartverkoop voor Theater de Molen vanaf 1 september voor het najaarprogramma van het theaterseizoen 2020-2021.

Het Beuningse theater aan de Molenstraat presenteert het najaarprogramma dit jaar alleen op zijn website, zodat bij wijzigingen of aanpassingen vanwege het coronavirus direct de laatste informatie kan worden vermeld.

Divers programma

Het programma is divers: de seniorenbios biedt films op de vrijdagmiddag en voor de kinderen zijn er drie zeer verschillende voorstellingen te bezoeken. Voor het volwassenenprogramma is er vooral veel doorgeschoven naar het voorjaar, in de hoop dat de richtlijnen van het RIVM dan wat versoepeld zullen zijn, zo meldt het theater vrijdag.

Er zijn tijdens de voorstellingen duidelijke looproutes gemaakt en er is een take-awayconcept bedacht voor een hapje en een drankje in de zaal.

Anderhalve meter afstand

Op dit moment kunnen er ongeveer 30 bezoekers in de theaterzaal om zo de 1,5 meter afstand te garanderen. Het ticketsysteem is zo ingesteld dat er automatisch voldoende afstand tussen de bezoekers wordt opgenomen, zodra je online je kaartje reserveert. Bij de kindervoorstelling kunnen meer bezoekers in de theaterzaal plaatsnemen, omdat kinderen niet de 1,5 meter afstand hoeven te houden.

Alleen kaartjes online

De verkoop van kaartjes is alleen online, zodat er voorlopig nog niemand bij de kassa aan de Molenstraat hoeft te zijn of een kaartje af te halen of te betalen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}