Podiumprogramma LUX dit najaar: coronaproof theater-, muziek- en dansvoorstellingen

Podiumprogramma LUX dit najaar: coronaproof theater-, muziek- en dansvoorstellingen

NIJMEGEN – Arthouse LUX in Nijmegen begint het nieuwe theaterprogramma vanaf 17 september. Het podiumprogramma voor dit najaar biedt een gevarieerd en coronaproof programma met nieuwe theater-, muziek- en dansvoorstellingen die mensen moeten boeien, ontroeren, raken en inspireren.

Om theaterliefhebbers in Nijmegen ondanks alle corona-maatregelen te bedienen zijn de meeste voorstellingen twee keer op een avond te zien.

Namen

Bekende namen als Laura van Dolron, Toneelgroep Oostpool, Jasper van Luijk, Saman Amini en Het Zuidelijk Toneel zijn in Nijmegen te zien, maar ook nieuw talent als More Dogs, en La Isla Bonita en anderen zullen komend najaar hun opwachting maken. De kaartverkoop is dinsdag 1 september gestart.

Programma 2021

Michelle Peters, Manager Marketing van LUX: 'Ondanks alle uitdagingen omtrent Corona, en het met pijn in ons hart annuleren van de voorstellingen sinds half maart zijn we ontzettend blij dat we ons podium weer kunnen openen voor publiek. We hebben afgelopen maanden al weer veel films vertoond en veel ervaring kunnen opdoen hoe we zo goed mogelijk gasten kunnen ontvangen volgens alle richtlijnen. We hebben nu een prachtig programma samengesteld tot einde van het jaar; aan het programma voor 2021 wordt gewerkt. Zowel voor de gezelschappen als voor ons is de impact groot, we hopen dan ook dan podiumliefhebbers de weg naar onze theaterzaal weer weten te vinden, daar help je ons het meeste mee,' zegt Peters uitnodigend.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}