Acht voorstellingen circus Bolalou in Land van Maas en Waal

Acht voorstellingen circus Bolalou in Land van Maas en Waal

DRUTEN – In de gemeente Druten is een circus neergestreken, dat de komende tijd acht voorstellingen geeft. Het gaat om circus Bolalou, dat naar eigen zeggen de jongste circusdirectie heeft van Europa: het echtpaar Steffie en Dennis Bossle.

Ruim een jaar geleden is het echtpaar begonnen met een klein tentje en enkele wagens. Hun formule blijkt zo succesvol, dat ze het tijd vinden om met een grotere tent en een spectaculairder programma op tournee te gaan langs de Nederlandse dorpen en steden.

Friese paarden en unieke mini-koeien

In het “klassieke” programma zitten traditiegetrouw vele dieren. Dennis presenteert Friese paarden, maar ook pony’s. Daarnaast honden en geiten, maar ook lama’s en unieke mini-koeien in een gezamenlijke dressuur.

Opvallend is ook de dressuur met twee Siberische kamelen, die dit seizoen voor het eerst optreden. Verder zijn er acrobaten die door de lucht gaan in de piste en is er de bekende Drutenaar Arno van der Pol. Als clown Holly is hij al sinds de start nauw verbonden met de circusfamilie. Hij treedt op als komiek en is 'trots' dat hij zijn geliefde circus nu in zijn woonplaats kan verwelkomen.

De eerste voorstelling in de circustent aan de Kerkstraat in Druten vindt plaats op vrijdag 7 juni om 16.30 uur. De laatste is op zondag 16 juni om 12.00 uur.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}