Complete metamorfose voor Albert Heijn Druten

Complete metamorfose voor Albert Heijn Druten

DRUTEN – De Albert Heijn aan de Scharenburg in Druten gaat verbouwen. De supermarkt sluit van zaterdag 14 september tot woensdag 25 september haar deuren. De ‘Appie’ wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept, waarbij straks nog meer aandacht is voor vers eten, kookinspiratie en gemak voor klanten.

De verbouwing van de supermarkt blijft binnen de bestaande muren, maar alles zal worden aangepakt. "We krijgen een prachtige nieuwe entree en door een slimme herinrichting kan het versaanbod zoals groeten, fruit, brood, kaas en vleeswaren aanzienlijk worden uitgebreid", aldus supermarktmanager Wilfried Cobussen. "Het afrekenen zal ook sneller gaan door de nieuwe zelfscankassa’s."

Landelijke metamorfose

De verbouwing van de Albert Heijn in Druten maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land zullen dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd worden naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Feestelijk heropening

Het team van Albert Heijn Druten gaat de winkel op woensdag 25 september om 09.00 uur heropenen. De medewerkers nodigt iedereen uit om daarbij aanwezig te zijn. Tijdens de opening zijn er veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}