Druten en Wijchen organiseren informatieavond over financiële problemen

Druten en Wijchen organiseren informatieavond over financiële problemen

DRUTEN/WIJCHEN – De gemeenten Druten en Wijchen organiseren woensdagavond een informatieavond over financiële problemen van inwoners van de gemeente en hoe inwoners die het beste kunnen aanpakken. De inloop is vanaf 19.30 uur in het Kasteel in Wijchen. De gemeenten hopen hiermee mensen te kunnen helpen en gaan graag in gesprek met mensen die problemen hebben.

Het Kasteel is het decor voor een informatieavond over hoe de gemeenten Wijchen en Druten de schuldenlast van de inwoners willen gaan aanpakken. Ze gaan graag met inwoners in gesprek om zich in te zetten voor het verminderen van de schulden. Het probleem is dat het ontzettend moeilijk is om mensen te vinden die financiële problemen hebben. De gemeente hoopt mensen te kunnen informeren, waardoor het makkelijker wordt voor hen om zich over hun schaamte heen te zetten.

Tekst gaat verder onder de video.

"Het moet afgelopen zijn met het probleem"

Evy van Hemmen is organisator namens de gemeente Druten en wil dat het afgelopen is met de problemen die mensen die in de schulden zitten ervaren. Volgens Van Hemmen moeten zij hulp zoeken om dit te kunnen oplossen.

Verschillende raadsleden van Druten en Wijchen doen het woord en gaan in gesprek met mensen die financiële problemen hebben. De inloop begint om 19.30 uur en het programma begint om 20.00 uur. De gemeente hoopt dat er veel mensen afkomen op de informatieavond.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}