Gemeentelijke Erepenning voor aftredend wethouder Sjef van Elk

Gemeentelijke Erepenning voor aftredend wethouder Sjef van Elk

DRUTEN – Donderdagavond heeft Sjef van Elk een Gemeentelijke Erepenning gekregen van burgermeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld. Van Elk kreeg aan het einde van zijn laatste raadsvergadering als wethouder de erepenning.

Een inwoner kan een Gemeentelijke Erepenning toegereikt krijgen van de raad als waardering voor de bewezen diensten. Als inwoner moet je dan minimaal 10 jaar in belangrijke mate en op een maatschappelijk gebied een belangrijke rol gespeeld voor de gemeente.

Van Elk heeft zich volgens de gemeente 25 jaar ruimhartig en breed in gezet voor de gemeente en haar inwoners. Bijna 15 jaar als wethouder en 10 jaar als raadslid. Door zijn inzet voor onder meer de portefeuille Ruimtelijke Ordening en de laatste jaren voor Sociale Zaken/Onderwijs/Sport/Kunst en Cultuur heeft hij veel voor de Drutenaren betekend.

Vanwege zijn inzet heeft de raad besloten de heer van Elk deze Gemeentelijke Erepenning toe te kennen.

Ook Willy Cornelissen werd in het zonnetje gezet. Het vertrekkende gemeenteraadslid namens Welzijn Druten kreeg een lintje, en werd daarmee lid in de Orde van Oranje-Nassau. Cornelissen was 16 jaar raadslid.

Lees ook: Sjef van Elk stopt als wethouder Druten.
Eerder op TV: De wethouder vertelt waarom hij stopt.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}