Gemeenten lanceren toeristische e-learning over de regio

Gemeenten lanceren toeristische e-learning over de regio

REGIO – De vier gemeenten in het Land van Maas en Waal, Beuningen, Druten, Wijchen en West Maas en Waal, hebben deze week een zogeheten e-learning over de regio gelanceerd. Dankzij deze e-learning kunnen personeelsleden van toeristische bedrijven hun gasten snel praktische tips geven voor een dagje uit in het Land van Maas en Waal.

De gemeenten in de regio willen zich de komende jaren profileren als toeristische trekpleister, waar het goed toeven is voor recreanten. Zo ziet met name de gemeente Beuningen toerisme als een interessante economische groeisector.

E-learning gratis beschikbaar

Wethouder Sander Bos van West Maas en Waal heeft maandag al de eerste deelname-certificaten uitgereikt aan cursisten. Deelname aan de e-learning is gratis en voor alle toeristische bedrijven beschikbaar.

Deelnemers kunnen de e-learning snel en simpel volgen via mobiele telefoon, tablet of pc. De training wordt afgesloten met een kennistoets en wie slaagt ontvangt direct online een deelname-certificaat.   

Rijke historie

Volgens Sander Bos heeft het Land van Maas en Waal veel interessants te bieden, zoals een rijke historie en veel bezienswaardigheden. De regio is met name gewild bij recreanten die willen fietsen en wandelen in de uiterwaarden langs de rivieren. Dankzij de elektrische fiets en toeristische pontjes kan men lange fietstochten maken door gebieden, die vroeger veel moeilijker bereikbaar waren.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}