Gratis haal- en brengservice Wijchen tijdens Tweede Kamerverkiezing

Gratis haal- en brengservice Wijchen tijdens Tweede Kamerverkiezing

WIJCHEN – De gemeente Wijchen organiseert samen met MeerVoormekaar een haal- en brengservice voor mensen die minder mobiel zijn. Op deze manier zorgen ze er samen voor dat iedereen kan gaan stemmen. Inwoners, die een Wmo-indicatie hebben en geen eigen vervoer, mogen gebruik maken van de gratis haal- en brengservice van OpStap.

Op deze manier kunnen ze hun briefstembewijs afgeven op het gemeentehuis of hun stem eerder bekend maken op 15 of 16 maart.

Burgemeester Marijke van Beek is erg blij met deze extra service. “Ik vind het heel belangrijk dat u uw stem kunt uitbrengen op de manier waarop u dat wilt. De haal- en brengservice kan daarbij behulpzaam zijn. Succes en we zien u graag in één van de genoemde locaties die uiteraard coronaproof zijn ingericht."

Vooraf reserveren

Inwoners, die gebruik willen maken van deze gratis service, maken vooraf een reservering bij OpStap. Dat kan via telefoonnummer 024 – 6421999, onder vermelding van: naam, ophaaladres, telefoonnummer, bestemmingslocatie en voorkeurstijd. Om de ritten door OpStap zo goed mogelijk in te kunnen plannen is een afwijking in voorkeurstijd mogelijk.

Bestemmingslocatie

De haal- en brengservice is in te zetten voor het afgeven van briefstemmen op het Huis van de gemeente. Vervoer daarvoor is mogelijk op de volgende dagen: 10, 11, 12, 15 of 16 maart. Reserveren kan tot een dag van tevoren op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur.

Ook tijdens het vervroegd stemmen bij het Huis van de gemeente, jeugdhuis Woezik, sporthal Achterlo of sporthal Zuid op 15 of 16 maart is de haal- en brengservice mogelijk. Reserveren kan tot 12 maart 12.30 uur.

Contact

Kijk voor meer info op de gemeentelijke website www.wijchen.nl/tweede-kamerverkiezing
Telefonisch contact met de gemeente Wijchen is mogelijk via telefoonnummer 088-432 70 000.

Gemeente Druten

Ook de gemeente Druten kent zo'n haal- en brengservice voor mensen die minder mobiel zijn. Inwoners van Druten, die gebruik willen maken van deze service, maken vooraf een reservering bij PlusBus. Dat kan via telefoonnummer 0487 – 20 00 19.

Foto: meervoormekaar_nl

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}