Huisman Transport Druten breidt uit op Westerhout-Zuid

Huisman Transport Druten breidt uit op Westerhout-Zuid

DRUTEN – Het college van de gemeente Druten meldt de snelle verkoop van een kavel op bedrijvenpark Westerhout–Zuid. Deze keer gaat het om een bestaand bedrijf op Westerhout–Zuid.

Huisman Transport, een typisch Drutens bedrijf, heeft door gebrek aan ruimte op de huidige locatie behoefte aan uitbreiding.

Uitbreiding opslagruimte

Directeur Harrie Huisman heeft zijn oog laten vallen op een zichtlocatie aan de Van Heemstraweg. Huisman: 'We huren alweer drie jaar een loods in Beneden-Leeuwen. Met de gemeente Druten heb ik een mooie overeenkomst kunnen sluiten voor de aankoop van een perceel grond. Het perceel ligt vlakbij ons bestaande pand. Het is een uitbreiding van onze huidige opslagruimte.'

Tekst gaat verder onder de foto:

Foto: Google Maps

Werkgelegenheid

Wethouder Willy Brink: 'Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat met de huidige ontwikkelingen op Westerhout-Zuid de werkgelegenheid in Druten niet alleen wordt behouden maar ook aanzienlijk wordt uitgebreid!'

Na de verkoop van een kavel aan Exner Ingenieurstechniek afgelopen juli is dit in korte tijd de volgende transactie op het bedrijvenpark Westerhout–Zuid. Ook voor de overige kavels is volgens het college veel animo. Het zijn vooral lokale ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe plek voor hun bedrijf.

Bedrijfsverzamelgebouw

Ook zijn er initiatieven om een bedrijfsverzamelgebouw te realiseren. Dit biedt mogelijkheden voor ZZP-ers en ‘kleinere’ ondernemers die een stap willen maken.

De gemeente Druten exploiteert aan de zuidrand van de kern Druten het bedrijvenpark Westerhout–Zuid, vooral bedoeld voor Drutense ondernemers.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}