Nationale Zwem4daagse bij zwembad De Gelenberg in Druten

Nationale Zwem4daagse bij zwembad De Gelenberg in Druten

DRUTEN – In de kerstvakantie organiseert zwembad De Gelenberg van 2 tot en met 5 januari de Nationale Zwem4daagse. De organisatie noemt het een mooie gelegenheid om het nieuwe jaar sportief te beginnen.

Op de eerste drie dagen kunnen deelnemers aan de Zwem4daagse tussen 17.00 en 19.00 uur zwemmen. Op zondag 5 januari wordt er gezwommen tussen 15.00 en 17.00 uur.

Minimaal zwemdiploma A verplicht

Kinderen tot en met 10 jaar en 65-plussers zwemmen elke dag 10 banen. Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen tot 65 jaar zwemmen dagelijks 20 banen in het zwembad. Na de gezwommen baantjes mogen deelnemers tot 19.00 uur vrij zwemmen in het instructiebad met glijbaan. Op zondag mogen alle deelnemers van 17.00 tot 18.00 uur gratis vrij zwemmen.

Meedoen aan de Nationale Zwem4daagse kost 10 euro persoon, inclusief een medaille en een oorkonde. Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A.

Inschrijving bij receptie De Gelenberg

Mensen die willen meedoen met de Nationale Zwem4daagse kunnen zich tot en met 2 januari inschrijven bij de receptie van zwembad De Gelenberg. Meer informatie op www.zwembaddegelenberg.nl.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}