Omleidingen wegens asfalteringswerkzaamheden en examenstoet

Omleidingen wegens asfalteringswerkzaamheden en examenstoet

REGIO – Op de Wijchenseweg in Nijmegen en de N321 bij Beers zorgen asfalteringswerkzaamheden tot vrijdagmorgen voor afgesloten weggedeelten. Enkele straten in het centrum van Druten zijn in de late vrijdagmiddag afgesloten voor verkeer.

Hier komt  Pax Gala, een bonte stoet van diverse voertuigen van examenkandidaten van het Pax Christi College voorbij.

Nijmegen en Beers

De asfalteringswerkzaamheden op de Wijchenseweg - in beide richtingen - moeten vrijdagmorgen zijn afgerond. De omleidingsroute over de Nieuwe Dukenburgseweg en Van Schuylenburgweg is dan niet meer van kracht.

Een deel van de provinciale weg N321 bij Beers is ook afgesloten wegens asfalteringswerkzaamheden. Ook hier wordt de weg vrijdagochtend vrijgegeven, zodat verkeer tussen Grave en Cuijk niet meer om hoeft te rijden via de A73.

Druten

In het centrum van Druten zijn vrijdag enkele wegen in beide richtingen afgesloten van 16.00 tot 19.00 uur. Het gaat om de Kerkstraat, Heersweg, Kattenburg, Hogestraat en Raadhuisstraat. Hier komt een stoet voorbij van diverse voertuigen van examenkandidaten van het Pax Christi College. Omleidingsroutes staan ter plaatse aangegeven.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}