Vier Koninklijke onderscheidingen in Druten

Vier Koninklijke onderscheidingen in Druten

DRUTEN – Burgemeester Corrie van Rhee van Druten heeft vrijdagochtend aan vier inwoners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. Alle vier zijn voortaan Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in cultureel-centrum D’n Bogerd.

Ria Arts is al 45 jaar bestuurslid bij de EHBO Vereniging Druten en heeft binnen het bestuur al verschillende functies verricht. Momenteel is zij penningmeester en draagt zij bij aan diverse projecten gericht op de jeugd.

Henk de Krijger is al lange tijd vrijwilliger bij voetbalvereniging Victoria ’25 in Afferden. Zo was hij trainer, bestuurslid en is hij ook actief bij meerdere activiteitencommissies. Daarnaast is hij betrokken bij allerlei evenementen in Afferden.

's-Heerenloo

Janneke Gramser is vrijwilliger bij ’s Heerenloo Druten, Boldershof, waar zij al 50 jaar werkzaam is. Ze deed onder meer stervensbegeleiding voor cliënten die geen of weinig familie hadden. Verder is zij mantelzorger voor haar zus en heeft ze veel maatschappelijk werk verzet voor mensen met een verstandelijke beperking.

Piet Coppes was jarenlang actief voor de parochie H. Antonius abt in Horssen, nu (na de fusie) voor parochie H. Franciscus en Clara. Hij was onder andere bestuurslid en doet het onderhoud en beheer van het terrein en het kerkhof bij de kerk in Horssen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}