RN7Heuvelennacht: Trainingsavond 6

RN7Heuvelennacht: Trainingsavond 6

RN7 traint in aanloop naar de Zevenheuvelennacht met een aantal hardlopers uit de regio. Woensdagavond was daar de laatste training onder leiding van hardlooptrainer Paul Eichelsheim. Hij bereidt een groep van zeven hardlopers voor op de zeven kilometer van de Zevenheuvelennacht op 17 november.

Ik ben Tristan Kans (18) uit Dongen. Ik ben stagiair journalistiek bij RN7 en ga van dichtbij meemaken hoe een groep hardlopers en ik worden getraind voor de Zevenheuvelennacht.

De trainingsavond

Woensdagavond kwam ik aan in het Goffertpark, voor een van de laatste trainingen in voorbereiding op de Zevenheuvelennacht. Eerst even kletsen, daarna hoorden we hoe deze training er uit zou gaan zien. Toen was het tijd voor de warming-up waarbij er een aantal nieuwe oefeningetjes kwamen kijken. Na het rekken was het tijd voor het startschot.

We hadden een rustige avond. We liepen dezelfde route als bij de intervaltraining, niets geks. Hardlooptrainer Paul Eichelsheim deed dit expres, want het is niet goed om intensief te trainen voor een loopwedstrijd. Na de training deed ik drie interviews. Lopers Yvon Geurts, Kim Lee en tot slot net als iedere week trainer Paul Eichelsheim. Dit was de laatste bijdrage, tot zaterdag!

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}