AWC hard onderuit in Malden tegen Juliana '31

AWC hard onderuit in Malden tegen Juliana '31

MALDEN – Onder slechte weersomstandigheden is AWC hard onderuit gegaan in Malden. Het elftal uit Wijchen ging met 7-1 onderuit tegen Juliana '31. Vanwege het slechte weer waren de supporters vooral op de overdekte tribune te vinden.

AWC begon goed aan de wedstrijd tegen Juliana'31. De eerste goede kans was dan ook voor Youri Hubers die uiteindelijk te slap inschoot. Toch was het Juliana'31 dat op voorsprong kwam door Wouter op den Camp, die profiteerde van een mistastende Jarik Veltmaat. Daarna was Juliana gevaarlijk met snelle, doeltreffende aanvallen over rechts die werden afgerond door Lars Loermans en opnieuw Wouter op den Camp. Vlak voor rust gaf Youri Hubers de AWC supporters toch nog wat hoop door de 3-1 binnen te koppen, na een goede voorzet van Fren Stevens.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Rob Koppers

Hamstringblessure

In de tweede helft begon AWC met Safa Kizir voor Boy Visser en moest Nicky van de Groes al snel worden gewisseld voor Rico Timmermans vanwege een hamstringblessure. Binnen 3 minuten liep Juliana'31 uit naar 5-1 door doelpunten van Twan Smits en Jeroen Meijers via een vrije trap. Na een snelle aanval over rechts kopte Wouter op den Camp zijn 3e doelpunt binnen. Voor AWC miste Safa Kizir nog een opgelegde kans. Het was echter Job van Lith die de zevenklapper voor Juliana '31 completeerde.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}