In Heumen drie inwoners gedecoreerd

In Heumen drie inwoners gedecoreerd

HEUMEN – In de gemeente Heumen zijn dit jaar drie inwoners gedecoreerd. Twee mensen zijn nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau en één persoon is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

John Zuidam uit Malden is benoemd tot Ridder. Hij is al zo’n 25 jaar actief als vrijwilliger op twee terreinen: de jazzmuziek en wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkelingsgeschiedenis van het Twentse landschap. Zo is hij onder meer voorzitter en programmeur van stichting Charlestown Jazzclub Nijmegen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zang en Vriendschap

Henk van den Heuvel uit Overasselt is al sinds 1972 bestuurslid en vrijwilliger van de gemengde zangvereniging ‘Zang en Vriendschap’. Hij zingt in het koor, regelt publiciteit en werft fondsen voor het koor. Hij is ook een verbindende factor binnen de protestantse kerkgemeenschap in Heumen.

Jan Uyen uit Nederasselt is al heel lang maatschappelijk actief binnen de gemeenschap. Hij stond bijvoorbeeld aan de wieg van de dorpsraad Nederasselt, waar hij met name de belangen van de ouderen vertegenwoordigt. Zo maakt hij zich sterk voor betaalbare woningen voor senioren en starters.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}