Juliana '31 ondanks overwinning geen periodekampioen

Juliana '31 ondanks overwinning geen periodekampioen

MALDEN – Juliana’31 is er niet in geslaagd om de eerste periodetitel binnen te slepen. De Maldenaren versloegen EHC, met 4-1 maar dat was niet genoeg voor de periodetitel. Het is wel de zevende keer op rij zonder verlies. Juliana'31 staat op een verdienstelijke tweede plaats met 21 punten, één punt achter koploper Unitas.

De Maldenaren begonnen sterk aan het duel met een vrije trap van Maarten Bosch, maar die werd nog net gestopt door de doelman van EHC. Even daarna was het wel raak, Wouter op den Camp zorgde voor de 1-0. Na een half uur gespeeld te hebben kwam Juliana'31 op een 2-0 voorsprong, wederom door Wouter op den Camp.

Slap begin tweede helft

Juliana begon zwak aan de tweede helft. EHC-speler Thijs Nieuwland maakte de 2-1 en bracht zo de spanning terug in de wedstrijd. Het niveau was de tweede helft minder, maar toch liep Juliana'31 makkelijk weg bij EHC. In de 75e minuut gooide Jeroen Meijers het duel op slot met een penalty, en even later maakte Loermans nog de 4-1.

Een half uur in spanning

Het duel van Unitas in Gorinchem begon een half uur later, waardoor de spelers en de staf van Juliana'31 moesten wachten. Unitas maakte echter geen fout en ging er met de eerste periode vandoor.

Zaterdag 16 november neemt de ploeg van trainer Bicentini het in de beker op tegen eersteklasser CSV Apeldoorn. Het duel begint om 17.00 uur in Apeldoorn.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}