Omzet rommelmarkt SV Juliana '31 "recordopbrengst"

Omzet rommelmarkt SV Juliana '31 "recordopbrengst"

MALDEN – De jaarlijkse rommelmarkt van voetbalclub SV Juliana '31 uit Malden heeft een bedrag opgebracht wat tot nu toe niet eerder is voorgekomen. Het exacte bedrag is nog niet bekendgemaakt, maar mede-organisator Dirk van Lin noemt het een "recordopbrengst."

"Exacte bedragen kan ik nog niet noemen maar ik heb al vernomen dat het hier ging om een recordopbrengst," zei Van Lin in het radioprogramma On DeMandt.

Tekst gaat verder onder de video.

Veel bezoekers

Dat er veel geld is opgehaald is niet verbazingwekkend. Ondanks het slechte weer van afgelopen zondag waren er veel bezoekers. "Het hele parkeerterrein stond vol," aldus Van Lin. Met 1500 bezoekers was het niet een hoger aantal dan vorig jaar, maar de aanwezigen hebben dus wel meer uitgegeven."

Jeugd

De opbrengst van de vlooienmarkt komt ten goede aan de jeugdteams van SV Juliana. De jeugdteams hebben moeite om goede trainers te vinden. Om dit aan te pakken wil de club voetbalclinics organiseren om trainers op te leiden. Ook wordt het geld aangewend om nieuwe materialen als doelen en ballen aan te schaffen.

Parkeerproblemen

De drukte zorgde nog even voor chaos op het parkeerterrein en omliggende straten. Mensen parkeerden dubbel en op de stoep volgens de mede-organisator. Toen mensen hierop werden geattendeerd via het omroepsysteem was de chaos snel weer opgelost.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}