Gemeente Mook verkoopt perceel aan ontwikkelaar

Gemeente Mook verkoopt perceel aan ontwikkelaar

MOOK – De gemeente Mook en Middelaar heeft een perceel aan de Rijksweg verkocht aan ontwikkelaar Wildenborch BV. Met het sluiten van de koopovereenkomst is de herontwikkeling van het verwaarloosde pand op nummer 84 aan de Rijksweg weer een stap dichterbij.

Appartementencomplex

De ontwikkelaar heeft als doel om een appartementengebouw met twaalf kleine woningen (40 tot 45 m2) te realiseren. De appartementen komen op de eerste en tweede etage. De begane grond zal (ca. 160 m2) als bedrijfspand met inpandige parkeervoorziening verhuurd worden. Wildenborch BV is druk bezig met het uitwerken van de bouwplannen, waarna een vergunningaanvraag voor de bouw wordt ingediend. Wanneer alles meezit, zal de bouw begin 2020 van start gaan.

Wethouder Wienhoven liet via de gemeentewebsite weten zeer tevreden te zijn over de ontwikkeling. "De Mookse bevolking is nauw betrokken geweest bij de verkoop van het perceel. Ik ben blij dat we een overeenkomst konden sluiten met een lokale ontwikkelaar. Daarnaast vind ik het belangrijk dat Wildenborch BV op deze locatie een woningbouwprogramma hanteert dat zeer geschikt is voor jongeren.”

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}