Kandinsky Molenhoek organiseert 13e avondvierdaagse

Kandinsky Molenhoek organiseert 13e avondvierdaagse

MOLENHOEK – Het is bijna tijd voor de Molenhoekse avondvierdaagse. Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 april kan per individu of in groepen mee worden gewandeld. Voor de dertiende keer ligt de organisatie in handen van leerlingen van het Kandinsky in Molenhoek.

De leerlingen van de vierde klas hebben zoals gebruikelijk mooie en uitdagende routes uitgestippeld.

Feestelijke binnenkomst

Iedere wandelavond start vanaf het Kandinsky College in Molenhoek. De korte en middellange afstanden (2,5 km en 5 km) starten om 18.00 uur. De lange afstandslopers (10 km) kunnen vanaf 17.15 beginnen. De uiterlijke finishtijd is 20.45 uur. Op vrijdag, de laatste dag van de avondvierdaagse, worden de wandelaars op de laatste meters van de Singel feestelijk onthaald. De middelbare school roept omwonenden dan ook op om de wandelaars te komen toejuichen.

Inschrijvingen kunnen worden gedaan via de website van het Kandinsky College in Molenhoek, maar ook op de eerste dag van de avondvierdaagse. De kosten voor deelname zijn vijf euro per persoon, wat op de eerste wandeldag betaald moet zijn. Groepen vanaf vijf personen kunnen zich als groep inschrijven.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}