Vier de Nacht nieuw onderdeel Vierdaagsefeesten

Vier de Nacht nieuw onderdeel Vierdaagsefeesten

NIJMEGEN – Het nieuwe nachtprogramma Vier de Nacht is dit jaar een nieuwe loot aan de stam van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Het is een initiatief van de nachtburgemeester van Nijmegen en Stichting Vierdaagsefeesten.

De twee organisatoren vinden Nijmegen na zonsondergang op zijn mooist, en daarom presenteren zij dit jaar voor het eerst een overzicht van nachtelijke evenementen tijdens het grootste meerdaagse evenement van ons land. De Nijmeegse Vierdaagsefeesten duren van zaterdag 13 t/m vrijdag 19 juli 2019.

Officiële programmaboekje

Naast de enorme dagprogrammering, van meer dan 1.000 verschillende acts, trekt het bruisende nachtleven die week ook recordaantallen bezoekers vanuit het hele land. Een breed en gevarieerd aanbod van Vier de Nacht zorgt ervoor dat iedereen zijn ei kwijt kan in de Nijmeegse nacht. Het nachtprogramma wordt ook meegenomen in het officiële programmaboekje.

Ná middernacht

Tekst gaat verder onder de video.

De complete binnenprogrammering ná middernacht, inclusief tips door de nachtburgemeester, is nu terug te vinden op vierdenacht.nl. Van techno in Doornroosje en Old Cave naar urban in Drie Gezusters. En van house in Brebl tot kroegtijgeren bij Van Ouds en BAR 2.

Zo is er één overzicht van alles wat het diverse nachtleven van Nijmegen te bieden heeft tijdens de Vierdaagsefeesten. Als de 40 buitenpodia moeten sluiten kunnen bezoekers uitkiezen waar ze nog even door willen feesten.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}