'Bogers maakt seizoen af, NEC voegt Meijer toe als assistent'

'Bogers maakt seizoen af, NEC voegt Meijer toe als assistent'

NIJMEGEN – Adrie Bogers maakt het seizoen af als hoofdtrainer van NEC. Hij wordt daarbij geassisteerd door Rogier Meijer, zo weet ForzaNEC.nl. Gabor Babos blijft aan als keeperstrainer van de eerste selectie en Michael Lindeman houdt de verantwoordelijkheid over de fysieke gesteldheid van de spelers.

Rogier Meijer heeft sinds het seizoen 2017/18 de Onder 19 onder zijn hoede en presteert daar uitstekend. Met de oudste talenten van de voetbalacademie strijdt hij mee om het kampioenschap op het hoogste niveau van Nederland. Meijer start volgend jaar aan de cursus UEFA A, voorheen coach betaald voetbal. Wie de 37-jarige Doetinchemmer bij de O19 vervangt, is nog niet duidelijk.

Tekst gaat verder onder de video.

De keuze voor Adrie Bogers als hoofdtrainer lag ook in de lijn der verwachting. Bogers was in het najaar van 2017 al coach van het eerste elftal en ging als club met de minste verliespunten de winterstop in, maar werd toen vervangen door Pepijn Lijnders. Bogers behaalde met NEC 2,22 punten per wedstrijd gemiddeld. Bogers ligt nog tot medio 2020 vast in Nijmegen.

In samenwerking met onze mediapartner ForzaNEC.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}