Branderhorst en Nalbantoglu langer bij NEC

Branderhorst en Nalbantoglu langer bij NEC

NIJMEGEN – Mattijs Branderhorst blijft langer bij NEC. De 25-jarige doelman werd het voorbije half jaar verhuurd aan de Nijmeegse voetbalclub, maar heeft nu zijn handtekening gezet onder een meerjarige verbintenis. Ook teammanager Muslu Nalbantoglu verlengde zijn contract.

Aflopend contract

Voor de goalie uit Tiel was het geen moeilijke beslissing om bij de club te blijven. Willem II gaf in maart al aan zijn aflopende contract niet te verlengen, terwijl Branderhorst voor de Nijmegenaren achttien duels speelde. Hij tekende voor twee jaar, met de optie tot nog een jaar.

“Dit is tot nu toe denk ik de beste keus in mijn leven,” zei de sluitpost vol trots. “Ik heb vanaf het begin veel vertrouwen gekregen bij de club en dat wil ik nu terugbetalen in daden. Het laatste jaar is voor mij een goede leerschool geweest. Ik heb in het laatste half jaar meer meegemaakt bij NEC, dan in de vier jaar daarvoor in Tilburg.”

Tekst gaat verder onder de video.

Ontslagbrief

Muslu Nalbantoglu kreeg in april nog een formele ontslagbrief toegestuurd, maar verlengde desondanks zijn contract. Volgens de 35-jarige teammanager is er in de tussentijd constant contact geweest tussen hem en de club.

“Ik ben blij, maar ook heel trots,” vertelde Nalbantoglu over zijn contractverlenging. “Ik heb vroeger met veel plezier bij NEC gevoetbald, maar ik geniet er ook van om voor deze club te werken. De afgelopen periode zijn veel gesprekken gevoerd, dus ik was zelf gewoon op de hoogte. Ik ga mijn tiende jaar in bij de club: dat is niet voor niets.”

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}