Edgar Barreto keert terug bij NEC

Edgar Barreto keert terug bij NEC

NIJMEGEN – Edgar Barreto is terug in Nijmegen! Uitgerekend op zijn 36e verjaardag tekent de middenvelder voor één seizoen met een optie voor een extra seizoen in De Goffert. Barreto komt transfervrij over van Sampdoria.

Vervolgens krijgt hij de mogelijkheid om als trainer door te stromen naar de Voetbalacademie. Barreto is momenteel nog in het buitenland, maar keert snel terug in Nijmegen met zijn gezin. Vervolgens sluit de middenvelder zo snel mogelijk aan bij de selectie van Rogier Meijer. Een officiële presentatie vindt dan ook later plaats.

Ervaring

Van Schaik licht op de clubkanalen de komst van de 60-voudig Paraguayaans international toe. "Toen we hoorden dat Edgar openstond voor een terugkeer hebben we direct contact gezocht. We hebben ons idee bij een samenwerking geschetst en de rol van Edgar daarin belicht. Hierna hebben we meerdere gesprekken gevoerd en zijn we tot deze mooie uitkomst gekomen. Edgar heeft ongelofelijk veel ervaring en is een echte professional."

Van Schaik vervolgt: "Daarnaast heeft hij de kwaliteiten om van waarde te zijn voor NEC. We hebben een jong team en Edgar zal een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van deze jonge talentvolle spelers. Met ervaring op WK’s en veel wedstrijden in Italië heeft hij ons veel te bieden. We zijn heel trots om vandaag te melden dat Edgar voor ons tekent en dat hij de komende jaren aan de club verbonden blijft, want ook na zijn carrière zal hij doorstromen als trainer in onze Voetbalacademie’’, aldus de directeur. 

Via onze mediapartner ForzaNEC.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}