NEC'er Darri blijft tóch bij FC Den Bosch

NEC'er Darri blijft tóch bij FC Den Bosch

DEN BOSCH – NEC'er Brahim Darri blijft in de selectie van FC Den Bosch. Dat zegt een woordvoerder van de Bossche club. Eerder werd op deze website beweerd dat er voor Darri geen plek meer was in de selectie.

De NEC'er zou zijn weggestuurd, samen met twee andere selectiespelers van Den Bosch. Een woordvoerder wijt het aan 'slechte communicatie', dat bij Darri het beeld is ontstaan dat hij geen deel meer van de selectie zou uitmaken.

Woordenwisseling

Darri maakte eind januari op huurbasis de overstap van NEC naar FC Den Bosch nadat hij samen met Anass Achahbar uit de selectie was gezet door toenmalig trainer Jack de Gier. Darri en Achahbar hadden een woordenwisseling met de technische staf in de rust van het duel met FC Eindhoven (3-2) en keerden in de tweede helft niet meer terug. Tot nu toe is het ook voor Achahbar zijn laatste duel voor NEC gebleken.

Virusinfectie

Bij Den Bosch begon Darri nog in de basis, maar al snel viel hij weg met een virusinfectie die hem weken aan de kant hield. Op 22 maart viel de aanvaller een kwartier in tegen Telstar, maar daar bleef het bij. Trainer Willy Boessen deed in de vijf wedstrijden daarna geen beroep meer op Darri, die wel op de bank zat.

Of Darri nu ook direct terugkeert bij NEC is nog niet bekend. Het contract van de vleugelspeler loopt in Nijmegen nog tot medio 2020 door.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}