Ndayishimiye gevleid door interesse Bayern München

Ndayishimiye gevleid door interesse Bayern München

NIJMEGEN – Mike Trésor Ndayishimiye weet dat Bayern München interesse in hem heeft. De aanvaller bevestigde na afloop van NEC-RKC (2-1) het opmerkelijke nieuws van De Gelderlander. Van concrete belangstelling is echter geen sprake.

"Het is een gerucht, meer nog niet', sprak Ndayishimiye. "Het is natuurlijk wel een mooi compliment, fijn om te horen, maar het gaat alleen nog om belangstelling. Momenteel is het niet concreet, dus ik maak me er niet zo druk om. Ik blijf me focussen op de voorbereiding. Vorig seizoen heb ik de voorbereiding niet meegemaakt, nu wil ik het volledig benutten."

Andere clubs

"Ik heb gehoord over de interesse, al voordat het in het nieuws kwam", vervolgde de aanvaller. "Maar ik houd me er niet zo mee bezig. Er zullen ook wel andere clubs interesse hebben. Zolang het niet concreet is, bemoei ik me er niet mee. Ik ben nog jong, heb nog veel te leren. Dit seizoen kan het alleen maar beter gaan voor mij. Ik wil blijven groeien."

Vertrouwen

NEC maakte bij vlagen een goede indruk tegen RKC. De winst voelde goed voor Ndayishimiye, die de 1-1 aantekende. "Dit is goed voor het vertrouwen. In de eerste helft was het wat meer zoeken, was het ook nog wat warm. Na rust hadden we meer druk en speelden we weer met vier verdedigers en een aanvallende middenvelder. Daardoor creëerden we meer kansen en scoorden we twee keer. Eentje van mij, goede pass van Ayman Sellouf. Het ging goed, we waren dreigend."

Goed starten

Ondertussen begint Ndayishimiye steeds meer toe te leven naar de competitiestart van 9 augustus.. "Het komt dichter en dichterbij, je merkt ook in de oefenduels dat het niveau hoger wordt. Iedereen stoomt zich klaar voor de competitie. We zullen er over twee weken klaar voor moeten zijn. Hopelijk lukt het ons om meteen goed te starten."

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}