48-jarige Nijmegenaar aangehouden wegens huiselijk geweld

48-jarige Nijmegenaar aangehouden wegens huiselijk geweld

NIJMEGEN – Een 48-jarige Nijmegenaar is vrijdagnacht aangehouden door de politie wegens huiselijk geweld. Buurtbewoners hadden de politie ingelicht omdat ze zich zorgen maakten om hun buurvrouw.

Toen de politieagenten ter plaatse aankwamen, hoorden ze een man schreeuwen en met spullen gooien. In de woning zat een bange vrouw achter een deur verscholen. Het is volgens de politie niet de eerste keer dat deze man huiselijk geweld heeft gepleegd.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aan het einde van onze rustige nachtdienst kregen we een melding van een ruzie in een woning aan de Middachtenstraat. Buurtbewoners hadden ons gebeld, omdat ze zich zorgen maakten om hun buurvrouw. Ter plaatse hoorden wij een man nog schreeuwen en met spullen gooien. Wij hebben meteen aangebeld en zijn binnengelaten. In de woning waren diverse kasten en een raam vernield en zat een vrouw bang achter een deur verscholen. De man, een 48-jarige Nijmegenaar, is door ons aangehouden. Hij was behoorlijk in de olie dus kan hij eerst z’n roes uitslapen voordat de recherche met hem aan de slag gaat. Het was overigens niet de eerste keer dat deze man huiselijk geweld pleegde... #huiselijkgeweld #doeslief #aanhouding #recidivist #sommigenlerenhetnooit #hulpaanhendiedatbehoeven #hatert #instacops #instapolice #instapolitie #024 #nijmegen #drankmaaktmeerkapotdanjeliefis

Een bericht gedeeld door Politie Nijmegen Zuid (@politienijmegenzuid) op

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}