A325 richting Arnhem afgesloten, richting knooppunt Ressen blijft open

A325 richting Arnhem afgesloten, richting knooppunt Ressen blijft open

REGIO – Provincie Gelderland is maandag 22 juli begonnen met fase 2 in het onderhoud aan de weg Nijmegen-Arnhem. Het gaat hier om de vervanging van het asfalt in de A325/N325 knooppunt Ressen tot Nijmeegse plein in Arnhem. Dit deel is afgesloten voor het verkeer.

Deze afsluiting duurt tot en met zondag 11 augustus. Het verkeer wordt vanaf knooppunt Ressen met borden langs de weg omgeleid via de A15, A50 naar de A12. Van het Nijmeegse plein naar knooppunt Ressen is de A325 open voor alle verkeer. Daar zijn 2 rijstroken beschikbaar en de snelheid blijft verlaagd naar 70 km voor de veiligheid van weggebruikers en wegwerkers.

Tekst gaat verder na afbeelding (Provincie Gelderland):

Foto: Provincie Gelderland

Bereikbaarheid bedrijventerreinen

De Overmaat is bereikbaar via de A50 (afrit 18) en de N837 Arnhem-Zuid. De Aam is bereikbaar via de A15 (afrit 38) en de Rijksweg-Zuid in Elst. De op- en afritten aan de A325 zijn afgesloten. Het verkeer volgt de omleidingsroutes die met borden langs de weg zijn aangegeven.

Onderhoud in drie fasen

Het groot onderhoud aan de A325 en de N325 wordt in 3 fasen uitgevoerd. Er wordt 7 dagen per week gewerkt, ook ’s nachts. De werkzaamheden zorgen voor ernstige verkeershinder door de afsluitingen en omleidingen in de verschillende fasen.

Automobilisten moeten rekening houden met een vertraging van 15 tot 20 minuten zonder file. De overlast duurt één zomer.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}