Aanklager teruggefloten, De Gier op bank tegen MVV

Aanklager teruggefloten, De Gier op bank tegen MVV

NIJMEGEN – Trainer Jack de Gier zit vrijdagavond bij NEC-MVV gewoon op de bank. Dat vertelt Wilco van Schaik vrijdagochtend bij De Ontbijtshow van RN7.

De Gier kreeg verleden week een voorstel na zijn rode kaart tegen FC Den Bosch. NEC ging echter in beroep en donderdagavond diende de zaak in Zeist. "Jack heeft een uitstekend verhaal gehouden en zijn schorsing is aangepast. Hij heeft een wedstrijd voorwaardelijk gekregen", vertelt de algemeen directeur op de radio. Ook ging hij in op de schorsing van Joey van den Berg.

Alblas

"De rode kaart op zich was er geen, maar wat er daarna gebeurt kan gewoon niet. Joey zat aan de scheidsrechter en dan heeft in beroep gaan weinig zin", aldus Van Schaik, die ook goed nieuws had over de selectie. "Norbert Alblas gaat mee op trainingskamp. Het streven is om hem op 13 januari uit tegen Eindhoven weer te laten spelen, al is dat wel een twijfelgeval in verband met het kunstgras daar."

Trainingskamp

"Ook Randy Wolters gaat mee naar Estepona en voor hem is de prognose het zelfde. Beide jongens zijn heel gemotiveerd en zijn belangrijk voor de groep. Het is goed dat ze er straks weer bij zijn", besluit Van Schaik.

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}