AH XL aan St. Jacobslaan trekt ruimte C&A bij vernieuwde zaak

AH XL aan St. Jacobslaan trekt ruimte C&A bij vernieuwde zaak

NIJMEGEN – De vestiging van Albert Heijn XL aan de St. Jacobslaan in Nijmegen is bijna een maand wegens verbouwing gesloten. De leegstaande ruimte van C&A wordt bij de vernieuwde supermarkt getrokken en de winkel gaat dan van de huidige 3.300 naar 4.000 vierkante meter. De super is gesloten van zaterdag 29 februari 15.00 uur tot woensdag 25 maart 12.00 uur.

Klanten worden doorverwezen naar AHXL Zwanenveld en het filiaal van Albert Heijn aan de Daalseweg heeft donderdag even de deur gesloten voor de uitbreiding van de zelfscankassa's. Zo moet de verwachte extra aanloop van klanten van het filiaal aan de St. Jacobslaan worden opgevangen.

Tekst gaat verder onder de foto:

Foto: RN7

Meer ruimte voor vers en digitale vernieuwing

De vestiging aan de St. Jacobslaan krijgt het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn met meer ruimte voor vers en digitale vernieuwing.

In het winkelcentrum zijn na de verbouwing behalve AHXL ook de Etos, Gall& Gall en de Blokker gevestigd. 

Slechts één geldautomaat over

Na verwijdering van de geldautomaat van ABN-AMRO blijft er in het winkelcentrum alleen de automaat van ING beschikbaar.

In een schrijven aan buurtbewoners wordt door AH voor enige overlast gewaarschuwd. In de maand maart is het een komen en gaan van vrachtwagens die ladingen aan- en afvoeren. De parkeermogelijkheden zullen dan soms beperkter zijn en er kan geluidsoverlast zijn.

Aanspreekpunt

Tijdens de verbouwing is er een hoofduitvoerder als aanspreekpunt aanwezig en daarnaast is er ook een bewaker bij de winkel.

Foto: RN7

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}