Al 50.000 deelnemers speciale editie Avond4daagse door hele land

Al 50.000 deelnemers speciale editie Avond4daagse door hele land

NIJMEGEN – De Avond4daagse – Home Edition heeft al 50.000 deelnemers die zich hebben ingeschreven voor deze speciale editie van de Avond4daagse in het land. De inschrijftijd is wegens succes verlengd. Even dreigde de coronacrisis roet in het eten te gooien, maar ook in 2020 gaat de Avond4daagse door.

Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseert samen met partner eRoutes een digitale versie van het evenement. Met behulp van een speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app lopen kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Dat daarmee in een behoefte voorzien wordt, blijkt, zegt de organisatie.

Verlenging inschrijving

Sinds de start op 1 juni schreven ruim 50.000 deelnemers zich in. Reden voor de organisatie de Avond4daagse – Home Edition te verlengen tot en met 30 september. Het gaat hier om een andere opzet dan in andere jaren. Zo moet bijvoorbeeld het grote feest van de intocht ontbreken.

Meer medailles

Het is ook mogelijk om in één jaar twee (of meer) medailles te verdienen. In deze speciale editie kunnen deelnemers meerdere keren deelnemen, zoals op een vakantieadres in het buitenland. Om nog meer kinderen de kans te geven deel te nemen, is meelopen mogelijk tot en met 30 september.

Inschrijven

Deelname aan de Avond4daagse – Home Edition is nog mogelijk tot en met 30 september 2020 en kost 5 euro. Schrijf je in via www.avond4daagse.nl. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Na inschrijving krijg je toegang tot het onderdeel  Avond4daagse – Home Edition in de app eRoutes. Deze app maakt automatisch routes aan met hetzelfde vertrek- en eindpunt. De wandelaar wordt via aanwijzingen langs de gehele route geleid. Ook worden de prestaties bijgehouden. Na afloop ontvangen de deelnemers automatisch de welverdiende Avond4daagse medaille.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}