AWC geeft 2-0 voorsprong uit handen

AWC geeft 2-0 voorsprong uit handen

WIJCHEN – Het is AWC zondag niet gelukt om een voorsprong van 0-2 vast te houden. In het laatste kwartier stortte het elftal uit Wijchen in elkaar. RKZVC vernederde AWC met 5-2.

In de eerste 65 minuten speelde AWC verzorgd en aanvallend spel, waardoor tegenstander RKZVC  voornamelijk achter de feiten aanliep, zeker nadat Joost Loeffen tweemaal wist te scoren en de Wijchense ploeg veel goede doelpogingen onbenut liet. De Wijchenaren gingen de rust in met 0-2, en ook direct na rust was de kans op de 0-3 groter dan op 1-2. 

Volledig de kluts kwijt

De 1-2 viel dan ook vrij onverwacht, na de eerste echte kans van RKZVC door Sjors Stokhorst. Toen ook binnen twee minuten de 2-2 viel, brak er iets in de hoofden van de AWC-spelers. RKZVC liep gemakkelijk uit naar 5-2 door doelpunten van Jens Schutten en opnieuw Sjors Stokhorst.

De teleurstelling na het laatste fluitsignaal was groot, zowel bij spelers als supporters. Door de nederlaag zakt AWC terug naar de vijftiende plaats.

Zondag 3 november speelt AWC opnieuw. Dan komt  VV Baronie, de nummer vijf van de competitie, op bezoek. De wedstrijd begint om 14.00 uur op sportpark de Wijchert.

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}