AWC met vertrouwen de winterstop in

AWC met vertrouwen de winterstop in

WIJCHEN – Waar het tegen Nuenen niet lukte (0-0) heeft AWC van directe concurrent SV Meerssen wel weten te winnen. In de tweede helft beslisten de aanvallers van de thuisploeg de wedstrijd: 3-1. Door de overwinning haalt AWC de tegenstander in.

Met twee overwinningen en een gelijkspel in de laatste drie duels ging AWC met een goed gevoel dit duel in. Dat resulteerde dan ook in een voorsprong. Na een 1-2’tje werkte spits Safa Kizir de bal in het doel. SV Meerssen kwam wel op gelijke hoogte, door een fantastische vrije trap van Lloyd Borgers, die de bal stijf in de kruising schoot.

Moeilijke tweede helft

De bezoekers kwamen sterker uit de kleedkamer voor de tweede helft, maar AWC hield stand. De tweede voorsprong werd bereikt na een wonderschone actie van Kizir. Hij dribbelde de hele verdediging voorbij en stelde Boy Visser in staat om te scoren. Ook de 3-1 was van grote schoonheid; Youri Hubers tikte de bal atletisch terug op Fren Stevens, die daarna doel trof.

De mannen van trainer Camiel de Jager gaan met een goed gevoel de winterstop in. De laatste twee wedstrijden leverde zes punten op tegen een directe concurrent en gaat als de nummer veertien. De competitie wordt herstart op 19 januari in Halsteren.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}