AWC weet opnieuw niet te winnen

AWC weet opnieuw niet te winnen

WIJCHEN – De zevende competitiewedstrijd is voor AWC opnieuw geëindigd in een verliespartij. UDI ’19, de nummer 6 van de Hoofdklasse B, wist zowel voor als na rust te scoren en won met 0-2 op De Wijchert.

UDI liet direct in de eerste helft zien dat het dominant wilde voetballen en was voetballend dan ook sterker dan AWC. Dat resulteerde niet direct in een goal, omdat twee spelers de bal net naast schoten en doelman Jarik Veltmaat twee reddingen had. Na een kluts kwam de bal tien minuten voor rust bij Paul van der Vlist, die deze onhoudbaar binnenschoot.

Omschakeling

Na de rust was het spelbeeld nagenoeg hetzelfde. UDI had het balbezit en probeerde tot kansen te komen, waar AWC het meer van de omschakeling moest hebben. Een snelle uitbraak van de Udense bezoekers leverde na ruim een uur spelen de 0-2 op. Hier kwam AWC niet meer van terug.

Zondag 27 oktober gaat AWC op bezoek in Zieuwent bij RKZVC. De ploeg uit de Achterhoek bezet op dit moment de negende plaats met negen punten. De wedstrijd begint om twee uur.

 

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}