Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval op Grootstalselaan

Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval op Grootstalselaan

NIJMEGEN – De bestuurder van een Peugeot 206 heeft halverwege zaterdagnacht een eenzijdig ongeval veroorzaakt. De bestuurder bleek onder invloed te zijn van alcohol. In de auto zaten twee personen, zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Over de kop

De Peugeot 206 kwam vanuit de richting van de St. Annastraat richting Hatert. De bestuurder probeerde een andere auto in te halen, maar zonder succes. Bij het inhalen raakte de bestuurder een andere auto, en raakte vervolgens de macht over het stuur kwijt. De auto vloog enkele malen over de kop, en miste ternauwernood een aantal bomen.

Alcohol

De bestuurder bleek onder invloed te zijn van alcohol. Beide inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Bij de bestuurder is hoofdletsel geconstateerd.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halverwege de nacht kregen wij een melding van een eenzijdig ongeval op de Grootstalselaan. Bleek dat de Peugeot 206 op de foto vanuit de richting van de St Annastraat richting Hatert reed. Bij het inhalen van een auto schampte de bestuurder een andere auto waarbij hij de macht over het stuur verloor. De Peugeot met daarin twee inzittenden is meerdere malen over de kop gegaan en heeft ternauwernood enkele bomen gemist. De bestuurder bleek alcohol genuttigd te hebben. Beide inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. #drankmaaktmeerkapotdanjeliefis #engeltjeopjeschouder #klapper #gewonden #alcoholenverkeergaannietsamen #artikel8 #wegenverkeerswet #drank #peugeot206 #hatert #grootstal #nijmegen #024 #ravage #instacops #instapolice #instapolitie #ongeval #eenzijdigongeval

Een bericht gedeeld door Politie Nijmegen Zuid (@politienijmegenzuid) op

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}