Beuningse Boys begint competitie met gelijkspel

Beuningse Boys begint competitie met gelijkspel

BEUNINGEN – De eerste competiewedstrijd van Beuningse Boys eindigde zondag in een 1-1 gelijkspel. Na vier maanden zonder wedstrijd speelde het team eindelijk weer een wedstrijd, thuis op de Ooigraaf tegen VDZ uit Arnhem, een nieuwkomer in de derde klasse.

Sterke eerste helft

Beuningse Boys, dat een succesvolle voorbereiding achter de rug heeft, startte deze wedstrijd goed en nam meteen initiatief. Het team uit Beuningen zocht vaak de aanval op. Dit resulteert na twaalf minuten en een vrije trap vlak bij het strafschopgebied. Helaas belandde de bal op de lat. VDZ kwam de eerste helft niet goed in hun spel. Na een mooie solo kwam Lorenzo Rieken één op één met de keeper en schoot hij de bal in het net. De thuisploeg kreeg nog veel kansen, maar door de slordige afwerking gingen ze met een 1-0 voorsprong de rust in.

Gelijkmaker

Na de rust kwam VDZ beter in de wedstrijd. Ze komen steeds meer aan aanvallen toe en Beuningse Boys moest meer moeite doen om hun doel schoon te houden. Na het slecht uitverdedigen van de thuisploeg, profiteerde Etienne Baars en maakte er 1-1 van. Hierna kon het spel alle kanten opgaan. De grootste kans was voor de ploeg uit Arnhem, maar de keeper kon de bal nog net op de lat werken. Geen van de ploegen wist meer te scoren. De scheidsrechter floot af met een 1-1 gelijkspel op het scorebord. 

De volgende wedstrijd van Beuningse Boys is een derby: zondag om 14.00u is de aftrap van de uitwedstrijd tegen het Nijmeegse Blauw Wit

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}