Bierfestival strijkt voor de zesde keer neer in Nijmegen

Bierfestival strijkt voor de zesde keer neer in Nijmegen

NIJMEGEN – Het Mout bierfestival keert deze zomer terug naar het Julianapark in Nijmegen. Bezoekers kunnen vanaf 18 tot en met 20 juni kennis maken met meer dan 200 soorten speciaalbier. Ook kunnen bezoekers genieten van livemuziek, verschillende activiteiten en nog veel meer. Dat meldt de organisatie dinsdag.

Proosten op het leven

Het speciaalbier festival gaat deze zomer al voor de zesde keer plaatsvinden in Nijmegen. Het Julianapark wordt dan weer omgetoverd tot een biertuin waar bezoekers kunnen genieten van hun speciaalbiertje en muziek. Bij deze editie zijn ruim twintig persoonlijke bierbrouwerijen aanwezig die samen zorgen voor de meer dan tweehonderd soorten speciaalbier. De organisatie van het festival kan niet wachten tot het begint: “We vinden het fantastisch om ook dit jaar weer met Mout Bierfestival terug te keren naar de geboorteplaats Nijmegen. Na een heftig jaar dat we vooral binnen en thuis hebben doorgebracht, kijken wij ernaar uit om erop uit te gaan en samen te proosten op het leven," vertelt Tinus Weijkamp, organisator van het festival. 

Het bierfestival wordt ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Zo moeten bezoekers tijdsloten reserveren, die minimaal 4.5 tot maximaal 6 uur lang mogen duren, en kunnen bezoekers alleen met pin of contactloos betalen. Kaartjes voor het Mout bierfestival zijn vanaf vrijdag 23 april te koop via hun website.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}